برای گرامر آیلتس : GRAMMAR FOR IELTS - CAMBRIDGE
برای دامنه لغت و ریدینگ : SELECT READING , ELEMENTARY VOCABULARY ,
1100WORDS YOU NEED TO KNOW, VOCABULARY FOR IELTS - CAMBRIDGE
برای لیسنینگ : TACTICS FOR LISTENING , BBC PRIME , ABC NEWS
برای تمرین سوالات آزمون آیلتس : ACE THE IELTS , KAPLAN IELTS , IELTS PRACTICE TESTS
IELTS PREPARATION AND PRACTICE , IELTS 404
جعبه لایتنر چیست ؟
یکى از روش هاى مؤثر براى یادگیرى و حفظ کردن مطالب ، استفاده از جعبه لایتنر است .در اینجا نحوه کار با این جعبه را توضیح مى دهیم و امیدواریم شما با استفاده از این ابزار ساده و سودمند، بر یادگیرى خود بیفزائید و در زمان محدودتر باکیفیت بهتر مطالب بیشترى را به خاطر بسپارید.
جعبه یادگیرى لایتنر:
این وسیله که توسط محقق اتریشى آقاى 'سباستین لایتنر' طراحى شده است . مطالب را از حافظه کوتاه مدت شما به حافظه بلند مدتتان منتقل می نماید. این گام به گونه اى انجام مى گیردکه شما احساس یک تفکر سخت یا تکرارهاى خسته کننده نخواهید کرد انسان وقتى ازکارى لذت ببرد دیگر احتیاجى نیست تا خود را مجبورکند به آن بپردازد بلکه خود به خود به طرف آن می رود.
اساس علمی:
این وسیله بر اساس تجارب روانشناسى و تربیتى زیر طراحى شده است .
ا) اگر انسان یک مطلب یا مفهوم را به خوبى فرا بگیرد بعد از یک روز تا یک هفته تقریبا45% آنرا فراموش می کند و بعد از یک ماه 80% آن فراموش مى شود به این ترتیب فقط 20% وارد حافظه دراز مدت مى شود. جعبه لایتنر برنامه را به گونه اى تنظیم مى کند تا با بیشترین تکرار در قسمت خطرناک منحنى فراموشی، مطالب به حافظأ دراز مدت هدایت شود.
) آزمایش اسکینر: این آزمایش مى گوید هرکاه بلافاصله بعد از هر عملى پاداش دریافت شود، باعث تشدید آن عمل مى شود. وقتى دربازى موفقیتى به دست مى آورید پاداش می گیرید که همان امتیاز بیشتر است . این امتیاز بیشتر چون به شما رضایت می دهد تمایل پیدا مى کنیدکه کماکان با شدت بیشترى به بازى ادامه دهید.
از این خاصیت در جعبه یادگیرى "لایتنر" استفاده شده است ، یعنى شما هر بام که چیزى را یاد مى گیرید به قسمت بعدى مى روید امتیاز مى گیرید و همین باعث مى شود دائما از آن با تمایل قلبى استفاده کنید.
مزایاى این وسیله :
ا) از تکرارهاى غیر ضرورى جلوگیرى مى کند، به عبارتى دیگر شما براى آنکه مطلبى را از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت منتقل کنید نیازمند تکرارهاى مکررهستید، اما وقتى یک صفحه را براى چندمین بام مطالعه می کنید مطالبى را که بلد هستید مجددا مى خوانید در صورتیکه دیگر لزومى به تکرار آن نیست و تکرار بى جهت آن باعث اتلاف وقت و انرژى، بى حوصلگى و در نتیجه دلزدکى شما مى شود اما جعبه لایتنر فقط مطالب چموش و رام نشدنى را شکارکرده و ما را وادار به تکرار آن مى کند.
2) اگر شما آنرا براى مدتى هم رها سازید هیچ اختلالى درکار یادگیرى ایجاد نمى شود جز آنکه مجبور مى شویدکارت ها را بار دیگر مرور کنید. البته توصیه ما این است که کار را به طور منظم ادامه دهید.
3) باگرفتن امتیاز و مشاهده پیوسته موفقیت ، یادگیرى براى شما از یک حالت خسته کننده به یک بازى لذت بخش و دل نشین تبدیل مى شود.
چگونه از جعبه لایتنر استفاده کنیم ؟ در ادامه مطلب توضیح کامل آورده شده :
آزمون آیلتس (IELTS= International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارتهـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. ایـن آزمون مشترکاً تـوسط دانشگاه کمبریج، کنسول بریتانیـا (British Council) و مرکز آیلتس استرالیا در بیش از 500 مرکز در 120 کشور جهان برگزار میشود و سالانه چیزی حدود یک و نیم میلیون نفر در آن شرکت میکنند.
این آزمون در دو نوع مختلف موجود میباشد: آکادمیک (Academic) و عمومی (General Training). افرادی که قصد تکمیل تحصیلات خود در دانشگاههای انگلیسی زبان را دارند (کارشناسی به بالا) باید از نوع آکادمیک این آزمون، و افرادی که به منظور گذراندن دورههای کوتاهمدت فنی و حرفهای، اخذ دیپلم، کار و یا اقامت قصد سفـر به کشورهـای انگلیسی زبان را دارند، میتوانند از نوع عمومی این آزمون استفاده کنند.
آشنایی با بخشهای مختلف آزمون :
روال امتحان آیلتس
امتحان آیلتس در 4 قسمت به ترتیب زیر برگزار می گردد:
Listening, Reading, Writing and Speaking
(توضیح من: در ایران لزوماً اینطور نیست و آزمون Speaking ممکن است قبل از مابقی قسمتها و در روزهای قبل از امتحان مربوط به سه قسمت دیگر برگزار گردد).
Listening در حدود 30 دقیقه زمان به خود اختصاص می دهد. 20 دقیقه برای گوش دادن به نوار و پاسخگویی به سوالاتی که می شنوید و 10 دقیقه برای انتقال پاسخها به برگه جواب به شما زمان داده می شود.
Reading یک ساعت زمان به خود اختصاص می دهد و شما در این قسمت، باید عبارات و متون داده شده را بخوانید و سوالاتی که مرتبط با این متون است را جواب بدهید. همچنین تکالیف دیگری هم هستند که بعداً در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
Writing نیز 1 ساعت زمان به خود اختصاص می دهد که به دو قسمت 20 دقیقه ای برای نگارش یک نامه و 40 دقیقه ای برای نگارش یک انشاء تقسیم می گردد.
Speaking ماکزیمم 15 دقیقه زمان به خود اختصاص می دهد که به سه قسمت معرفی شخصی، نطق کوتاه و بحث تقسیم می گردد.
KINDLY FOLLOW THE REST
برای ثبت نام در ترکیه، میتوان بدون حضور فیزیکی و از راه دور اقدام نمود. مزیت ترکیه این است که ازدحام بسیار بسیار کمتری نسبت به ایران دارد و از لحاظ مسافت هم نزدیک است. فقط کافیست مبلغی به شماره حسابی که در لینک های زیر اشاره شده پرداخت کرد و به همراه یک فرم آنرا فکس نمود. توضیحات کامل در لینکهای زیر آمده است.
http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-how-to-register.htm
http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-dates.htm
توضیحات کاملتر به جهت سوالات دوستان:
برای ثبت نام آیلتس در ترکیه ابتدا باید تاریخ٬ شهر و نوع امتحانتون٬ را از لینک زیر انتخاب کنید:
http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-dates.htm
بعد مبلغ 110 پوند انگلیس + 40 هزار تومان جهت حواله کردن آن را باید به حساب زیر از طریق مثلا بانک سامان٬ واریز کنید:
Turkey £ Account
Is Bankasi
Beyoglu Subesi
Branch Code : 1011
Account No: 3150992
Swift Code: ISBKTRIS
IBAN CODE : TR160006400000210113150992
بعد دو سری فرم وجود دارد که باید پر کنید:
فرم یک صفحه ای و فرم 8 صفحه ای٬ این فرم ها رو از لینک های زیر بگیرید و پرینت کنید و پرشون کنید:
فرم یک صفحه ای:
http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-one-page-application-form.pdf
فرم 8 صفحه ای:
http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-how-to-register-8page-form.pdf
در این مرحله فرم یک صفحه ای پر شده را به شماره زیر فکس کنید:
00902123555659
بعد بلافاصله با شماره تلفن زیر تماس بگیرید و از دریافت فکس خودتون مطمئن بشید:
00902123555657
حتما توجه داشته باشید که اونها روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند و ساعت آنها نیم ساعت از ما عقبتره
ساعات کاری اونها 9 صبح تا 11 و بعد از ظهر ها از ساعت 2.5 تا 5.5 به وقت ترکیه است
ضمنا جهت تماس از طریق ایمیل هم می تونید از آدرس زیر استفاده کنید:
یک روز قبل از امتحان به محل برید تا اونجا رو کاملا بشناسید.
در روز امتحان یک ساعت قبل در محل حضور داشته باشد و با خودتون فقط فرم ها٬ فیش بانکی حواله پول٬ دو قطعه عکس جدید 6 در 4 و پاسپورت و مداد و پاک کن ببرید.
در ابتدای جلسه به شما یک پاکت خواهند داد تا آدرس خودتون رو توش پر کنید٬ قبلا آدرس و کد پستی دقیق خود رو به انگلیسی آماده کنید تا اون موقع مشکلی نداشته باشید.
بعد از امتحان 22 پوند برای ارسال نتیجه امتحان مجددا به حساب زیر واریز کنید:
Turkey £ Account
Is Bankasi
Beyoglu Subesi
Branch Code : 1011
Account No: 3150992
Swift Code: ISBKTRIS
IBAN CODE : TR160006400000210113150992
و در ترکیه یا ایران تصویر اون رو براشون دوباره فکس یا ایمیل کنید (ایمیل و فکس بالا).
اگر در ترکیه پول ارسال نتیجه رو واریز کنید دیگه لازم نیست پول حواله بدید. توجه کنید که اسم بانک ایش بانک هستش. همه جا هم در ترکیه شعبه داره.
محل بریتیش کانسیل در آنکارا کنار هتل شرایتون و در طبقه 6ام پاساژ کاروم هستش. از ورودی یا راهرو D می تونید سوار آسانسور شید و به اون طبقه برید. هم دم در پاساژ و هم دم در دفتر بریتیش کانسیل به خاطر مسائل امنیتی وسائل شما چک می شن.
محل برگزاری امتحان در آنکارا یا داخل خود بریتیش کانسیل هستش یا یک هتل که در کنار اون قرار داره (فکر می کنم هتل پلازا باشه).
سعی کنید محل هتل در آنکارا رو در کنار محل امتحان رزرو کنید. هرچند اتوبوس هم دقیقا دم هتل شرایتون یا همون پاساژ کاروم ایستگاه داره.
به این نکته توجه کنید که در ترکیه انگلیسی اکثر مردم افتضاحه و جالبه بدونید که همه تابلوها هم به ترکیه ای هستند.
قیمت تاکسی نجومیه. ورودی 1.5 یا 1.75 لیر و هر یه ذره که می رید این کنتورش هی می افته. اگر عجله (و پول کافی) دارید از تاکسی استفاده کنید. قیمت شبها از روز بیشتر هستش. اتوبوسا تو ترکیه معمولا بیشترشون داخلشون یکی نشسته و 1.5 لیر ازتون می گیره. بعضی مسیرها هم بلیط می خواد به همون قیمت 1.5 لیر.
غذاشون هم با ما (هم از نظر حجمی و هم طعمی) فرق داره. اگر می خواهید مثل ایران شکم سیر از سرمیز یا سفره بلند شید و حوصله سعی و خطا برای پیدا کردن یه غذای باب میلتون رو ندارید با خودتون غذاهای کنسروی از ایران ببرید (غذا اونجا اصلا ارزون نیست٬ تقریبا هر بشقابچه از غذاهای مختلف یا یه ساندویچ ساده حول و حوش 5 لیر می شه). یه پیتزای قابل تحمل ما با یه سالاد و دو تا نوشابه حول و حوش 20 لیره.
نکته آخر اینکه وسائلتون رو در هتل حتما داخل یه چمدان با قفل محکم بذاربد.
ادامه مطالب رو حتما مطالعه بفزمایید :
British Council Azerbaijan
IELTS Administrator
1 Vali Mammadov Street
Icheri Sheher
Baku
370004
Tel: 994 12 971593
Fax: 994 12 989236
Email: office@britishcouncil.az
Web: http://www.britishcouncil.az
Test Fee: $125.00 USD
-----------
British Council Bahrain IELTS Administrator British Council (P O Box 452) 146 Shaikh Salman Highway Manama 356 Tel: +973 1726 1555 ext 243/244 Fax: +973 1724 6782 Email: ielts@britishcouncil.org.bh Web: http://www.britishcouncil.org/bahrain Test Fee: BD70 (Bahraini Dinars) ----------- Abu Dhabi - British Council Abu Dhabi Address: IELTS Administrator Villa No 7 Al Nasr St. Khalidiya Abu Dhabi 46523 Fax: 00971 266 64340 Email: megha.khandelwal@ae.britishcouncil.org Web: http://www.britishcouncil.org/uae Test Fee: AED 750/- For further information please contact the test centre. Please note that the centre has a toll free telephone no: 800 225522 ---------- Dubai - British Council Dubai Address: PO Box 1636 Tariq Bin Ziad Street, Near Rashid Hospital Dubai Fax: 971 4 3370703 Email: Vishal.Sacheendran@ae.britishcouncil.org Web: http://www.britishcouncil.org/uae Test Fee: Dhs 750.00 --------- British Concil Istanbul هم من در خدمتتون هستم INDIA واسه واسه کلاسای آیلتس ایران " طبق تحقیق من (موسسه سفیر ) مناسبه و برنامه های خوبی داره
Tel: 00971 269 10612
IELTS Administrator
Tel: 800-22-55-22
Address:
IELTS Administrator
Maya Akar Centre
Buyukdere Cad. No:100-101, Esentepe
Istanbul
Tel: 90 212 355 5657
Fax: 90 212 355 5659
Email: asli.birand@britishcouncil.org.tr
Web: http://www.britishcouncil.org.tr/
در شعبه قلهکش کلاسهای آیلتس برگزار می کنه. قبلش یک اینترویو و یا امتحان می گیره و ضمنا دوره های متفاوتی ارائه می ده که برحسب نیاز می تونی توش ثبت نام کنی از پری آیلتس گرفته تا دوره های فشرده و دوره های یک روز در هفته ای یا سه روز در هفته یا بیشتر و می تونی 4 تا اسکیل رو با هم ثبت نام کنید یا یکی رو یا دو تا رو یا سه تا رو و اصولا در اختیار خودتونه. شماره اش رو هم اگر خواستید اینه: 22263602 مقایسه نمرات امتحان ایلتس و تافل .......... در ادامه مطلب مشاهده بفزمایید :
22612335
22645517
من طبق تجربه ای که از آزمون IELTS دارم واسه 4 تا SKILLS این کتابارو پیشنهاد میکنم :
SPEAKING :
, ( CRACK IELTS IN A FLASH , IELTS SPEAKING TESTS(DR. IRAVANI
LISTENING :
BARRON'S IELTS, IELTS CAMBRIDGE 6 & 7 , ABC NEWS , BBC NEWS
READING :
BARRON'S IELTS, 202ESSENTIAL EXERCISES , IELTS 6 & 7 , 504 ESSENTIAL VOCABULARY,
WRITING :
CRACK IELTS IN A FLASH ,
برای راهنمایی در ارتباط با استراکچر آزمون IELTS :
HELPFUL HINTS 101 , ACTION PLAN FOR IELTS
دوستایی که تصمیم دارن واسه آزمون آیلتس (IELTS) یا جی آر ای (GRE) یا تافل (TOEFL) که در هند (شهر پونا و بمبیی) برگزار میشه و من فکر میکنم آسونترین راه واسه کسب نمره خوب و بدون دردسر هست اطلاعاتی داشته باشند لطفا با من در تماس باشند چون گزینه های زیادی وجود داره :
سام (دانشجوی دکتری زبان انگلیسی) 9923112903 - 0091 :PHONE
E-MAIL : IELTS_EMBASSADOR@YAHOO.COM
نمیدونم بین خواننده های این وبلاگ کسی هست که بخواد امتحان جی. آر. ای (GRE) بده یا نه ولی خب میخواستم تجربیات خودمو در اختیارتون بذارم!!
اول از همه اینکه جی آر ای(GRE) دو نوع داریم: جنرالGENERAL و سابجکتSUBJECT! جنرال اونی هست که معلومات زبان انگلیسی شما رو میسنجه و تقریبا همه اونهایی که واسه دانشگاه های آمریکایی و یه سری دانشگاه های کانادایی اپلایAPPLY میکنند باید توش شرکت کنند. ولی سابجکت کاملا تخصصیه رشته های دانشگاهیه و مثل یه امتحان کارشناسی ارشد ولی منتها یه مقدار راحت تره و اصلا نمیخواد معلومات زبانتون رو بسنجه! یعنی درسته که سوال ها به زبان انگلیسی هستند ولی خیلی ساده اند و به راحتی میتونید منظور سوال رو بفهمید. همه رشته ها سابجکت SUBJECT ندارند و بیشتر مال رشته های علوم پایهSCIENCE اینهاست! رشته من ENGLISH LITERATURE هستش و واسه همین من باید هر دو نوع جی آر ای رو میدادم!
جی آر ای جنرالGENERAL دو نوع فرمت برگزاری داره: کاغذیPAPER و کامپیوتری COMPUTER ! اگه تو ایران امتحان میدین فقط کاغذیهPAPER و اگه آمریکا میخواهید امتحان بدین حتما کامپیوتری! من هر دو فرمت رو شرکت کردم (یه بار تو ایران پیپر و یه با ترکیه کامپیوتری!) و بهتون توضیه میکنم سعی کنید حتما هون کاغذیPAPER رو شرکت کنید و که در دنیا و آخرت سود میکنید، چون کامپیوتریش خیلی چیز مزخرفیه و حتما نمره تون کمتر از اونی میشه که میشد تو پیپر بشه! نگین نگفتی! این خط این نشون! مثلا تو کامپیوتری درجه سختی سوال بسته به جوابتون به سوال قبلی داره و هر سوالی رو که جواب ندادین دیگه نمیتونید بهش برگردید، در مورد سوالهای قسمت ریاضیشم MATH درسته که بهتون قلم و کاغذ به عنوان چرک نویس میدن ولی جواب دادن به سوالهای نموداری GRAPH وقتی روی کاغذ نیستند سخته!
بعد از خوندن ادامه مطلب اگه سوال تخصصی پیش اومد با من تماس بگیرید :
برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی ثبت نام دوره های GRE دور پونا (هندوستان) با من در تماس باشید : 9923112903 - 0091 E-MAIL : IELTS_EMBASSADOR@YAHOO.COM
Batch Type | Batch Duration | Total Number of Lectures Held | Lectures Held On | Fees |
---|---|---|---|---|
Regular Batches | 10/15 weeks* | 60 | Weekdays | Rs 13,000 |
Weekend Batches | 14 weeks | 60 | Weekends | Rs 13,000 |
Fast Track Batches | 15 days | 60 | Weekdays | Rs 13,000 |
Course Dates | Course Type | Fees (inclusive of taxes) |
---|---|---|
5 April 2010 - 12 June 2010 | GRE® regular (10 weeks*) | Rs 13,000 |
12 July 2010 - 16 Oct. 2010 | GRE® regular (15 weeks**) | Rs 13,000 |
11 Oct. 2010 - 18 Dec. 2010 | GRE® regular (10 weeks*) | Rs 13,000 |
10 Jan. - 25 March. 2011 | GRE® regular (12 weeks***) | Rs 13,000 |
-- | GRE® correspondence | Rs 4,600 |
قاطی کردن Get mixed up دور چیزی را خط کشیدن Draw the line at چشمم آب نمی خورد Take a dim view of آدم وراج Windbag You get some issue شورش رو در آوردی Don`t beat around the bush حاشیه نرو How could you swindle him چطور توانستی سر کارش بگذاری؟ Don`t be such a wet blanket ضد حال نباش Hillbilly آدم جوات Pig out کوفت کن