تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش

تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش

تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش. آموزش زبان انگلیسی. IELTS , TOEFL. آیلتس و تافل
تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش

تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش

تحصیل و زندگی در هندوستان و اتریش. آموزش زبان انگلیسی. IELTS , TOEFL. آیلتس و تافل

دوره ی چهار ماهه ی فراگیری زبان دانشگاه اسپایسر

دوره ی چهار ماهه ی فراگیری زبان دانشگاه اسپایسر


شرح دوره: این دوره نیز شرایطی مشابه با دوره های زبان کوتاه مدت دانشگاه پونا دارد. ولی زمان شروع کلاسهایش متفاوت است. بنابر این آن دسته از متقاضیان که نمیتوانند در زمانهای کالج سیمبایسیز و یا دانشگاه پونا، پذیرش بگیرند، میتوانند از این دانشگاه استفاده کرده و پذیرش بگیرند.
طول مدت دوره: ماه
شهریه دوره: 16000 روپیه
زمان ثبت نام: سه بار در سال
آخرین مهلت تحویل مدارک: هفته قبل از شروع دوره
زمانبندی دوره ها: 
پذیرش اول: از  ژانویه معادل 16 دی تا  30 آوریل معادل 11 اردیبهشت هر سال
پذیرش دوم: از 5 می معادل 16 اردیبهشت تا 31 آگوست معادل 10 شهریور هر سال
پذیرش سوم: سپتامبر معادل 17 شهریور تا 31 دسامبر معادل 11 دی هر سال
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش:
-1کپی صفحه اول و دوم گذرنامه
-2چهار قطعه عکس

توجه: کنسولگری هندوستان در ایران مخصوصاً تهران به تمامی دوره های فراگیری زبان انگلیسی در هندوستان ویزا نمی دهد متاسفانه اخیراً به پذیرش این دانشگاه نیز ویزا نمی دهد و در حال حاضر فقط به دوره های زبان دانشگاه پونا و کالج سیمبایسز ویزا می دهد.

دوره های فراگیری زبان انگلیسی در کالج سیمبایسیز-ELCIS

دوره های فراگیری زبان انگلیسی در کالج سیمبایسیز-ELCIS

·         دوره 4 ماهه: 
پذیرش یک بار در سال: 1 مارچ هر سال میلادی تا ژوئن  همان سال معادل 11 اسفند هر سال تا خرداد سال بعد خورشیدی
هزینه دانشگاه: 37500 روپیه معادل 800 دلار(به علت نوسان نرخ دلار شهریه به دلار متغیر است و نصف مبلغ فوق باید در زمان پذیرش و مابقی بعد از حضور دانشجو و توسط خودش پرداخت گردد). 
توجه: هزینه های دوره شامل شهریه، امتحانات میان ترم  و پایان ترم و کتب لازم، فغالیت های تفریحی و ورزشی و بیمه می باشد

·         دوره 6 ماهه:
پذیرش اول: 16 آگوست هر سال  تا  فوریه سال بعد میلادی معادل 26 مرداد تا بهمن همان سال خورشیدی
پذیرش دوم: 3 اکتبر هر سال تا مارس سال بعد میلادی معادل 12 مهر هر سال تا اسفند همان سال خورشیدی
پذیرش سوم: 2 ژانویه هر سال تا ژوئن سال بعد میلادی معادل 13 دی هر سال تا خرداد سال بعد خورشیدی
هزینه دانشگاه: 56500 روپیه معادل 1230 دلار(به علت نوسان نرخ دلار شهریه به دلار متغیر است و نصف مبلغ فوق باید در زمان پذیرش و مابقی بعد از حضور دانشجو و توسط خودش پرداخت گردد). 
توجه: هزینه های دوره شامل شهریه، امتحانات میان ترم  و پایان ترم و کتب لازم، فغالیت های تفریحی و ورزشی و بیمه می باشد

·         دوره 1 ساله :
پذیرش یک بار در سال: 18 ژوئن تا می سال بعد میلادی معادل  29 خرداد تا اردیبهشت سال بعد خورشیدی
هزینه دانشگاه: 83000 روپیه معادل 1800 دلار(به علت نوسان نرخ دلار شهریه به دلار متغیر است و نصف مبلغ فوق باید در زمان پذیرش و مابقی بعد از حضور دانشجو و توسط خودش پرداخت گردد). 

توجه: هزینه های دوره یک ساله کالج سیمبایسز شامل شهریه، امتحانات میان ترم  و پایان ترم و کتب لازم، فغالیت های تفریحی و ورزشی و بیمه می باشد در ضمن لازم به ذکر است که دانشجویان در صورت موفقیت در امتحانات در دوره ی یکساله موفق به کسب دیپلم زبان انگلیسی می شوند که علاوه بر تمام هندوستان، در همه جای دنیا نیز معتبر می باشد.

 به عنوان برنامه های تکمیلی موارد زیر هم در این دوره ها گنجانده شده است:

1.      آموزش مبانی کامپیوتر

2.      دسترسی به باشگاه بدن سازی

3.      بازدید از اماکن توریستی

4.      دسترسی به کتابخانه و سایت کامپیوترو فعالیتها و فستیوالهای فرهنگی

5.      علاوه بر این دانشجویان از بیمه سلامتی و حوادث برخوردار میشوند

6.      خوابگاه با اولویت زمانی موجود است. خوابگاه پسرها دارای ظرفیت 114 نفر وخوابگاه خانمها  دارای ظرفیت 110 نفر میباشد. هزینه ی خوابگاه برای هر نفر در سال بین 85000 تا 90000 روپیه می باشد.

شرکت کنندگان پس از گذراندن این دوره موفق به اخذ مدرک ELTIS از دانشگاه سیمبایسز خواهند شد که در اکثر کشورها به عنوان یک گواهینامه معتبر به حساب می آید.

 مدارک مورد نیاز:

1.      کپی صفحه اول گذرنامه

2.       عکس

3.      ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن

دوره ی چهار ماهه دانشگاه پونا - ELICIS

دوره ی چهار ماهه دانشگاه پونا - ELICIS


شرح دوره: این دوره مناسب کسانی است که تمایل دارند در مدت زمان کوتاهی نسبت به یادگیری زبان انگلیسی در هندوستان اقدام نمایند. شهریه ی نسبتاً ارزان نسبت به سایر دوره های زبان انگلیسی و امکانات آموزشی نسبتاً مناسب به همراه تسهیلات خاص جهت فارغ التحصیلان این دوره جهت ثبت نام در دوره های اصلی این دانشگاه باعث شده است که این دوره ها با استقبال زیادی از طرف دانشجویان مواجه شود.

طول مدت دوره: ماه
شهریه دوره: حدود 17000 روپیه

توجه: زمان ثبت نام در دانشگاه توسط خود دانشجو، باید مبلغ 155 دلار را به عنوان هزینه های پزشکی به دانشگاه پرداخت نماید که این مبلغ برای یکسال می باشد و اگر در این کورس باقی بماند نیازی به پرداخت دوباره ی این مبلغ (البته تا یکسال) نمی باشد

زمانبندی دوره ها: 
پذیرش اول: از ابتدای March معادل 11 اسفند تا  آخر ماه June معادل 10 تیر ماه هر سال
پذیرش دوم: از ابتدای July  معادل 11 تیر ماه تا آخر October معادل 10آبان هر سال
پذیرش سوم: از ابتدای November معادل 1آبان تا آخر February معادل 10اسفند هر سال


آخرین مهلت تحویل مدارک: هفته قبل از شروع دوره
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش:
1- کپی صفحه اول گذرنامه
2-  عکس

      3- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن

مدارس شهر پونا

مدارس شهر پونا


در شهر پونا مدارس متنوعی چه از نظر شهریه و چه از نظر کیفیت آموزش و همین طور کتب آموزشی وجود دارد. در کل مدارس شهر پونا به دو گروه کلی تقسیم می شوند:


 مدارس اینترنشنال (بین المللی) که شهریه ی آنها نسبتاً زیاد می باشد و کیفیت آموزشی نیز در آنها بالاست از مشخصه های این گروه از مدرسه ها این است که با پذیرش تحصیلی این مدارس سفارت هندوستان در ایران به دانش آموز ویزا می دهد و کلیه دروس در مدارس اینترنشنال به زبان انگلیسی بوده و علاوه بر آن، دانش آموزان علاقه مند می توانند زبان خارجی دیگری مانند آلمانی را هم یاد بگیرند.

 گروه دوم مدارس هندی می باشد که  شهریه ی این مدارس نسبتاً کم است و این مدارس در شهر پونا پراکنده و تقریباً در همه ی محله های شهر پونا وجود دارند. کیفیت آموزشی در این مداری از مدارس اینتر نشنال پایین تر است و دانش آموز علاوه بر گذراندن دروس به زبان انگلیسی که از مزیت آن است، باید درسی را هم به عنوان درس زبان محلی یاد بگیرد. البته سفارت هندوستان به پذیرش تحصیلی این گروه از مدارس هندی ویزا نمی دهد و برای دانش آموزانی مناسب می باشد که به صورت ویزای همراه در هندوستان اقامت خواهند داشت.

در زیر به تعدادی از مدارس اینترنشنال شهر پونا اشاره می کنم:


مدرسه اینترنشنال اسپایسر(:(Spicer International School

این مدرسه واقع در نزدیکی دانشگاه پونا و یکی از رایجترین مدارس در بین دانش آموزان ایرانی می باشد. شهریه این مدرسه بسته به مقطع تحصیلی متفاوت می باشد ولی در حدود 20 هزار روپیه تا 30 هزار روپیه می باشد.


مدرسه اینترنشنال مرسدس بنز (Mercedes Benz International School):

این مدرسه گرانترین و با کلاس ترین مدرسه ی در شهر پوناست. سطح آموزشی بالا و اساتیدی مجرب از مشخصات آن می باشد. شهریه این مدرسه سالیانه بسته به مقطع تحصیلی بین 250 هزار روپیه تا 900 هزار روپیه می باشد.


مدرسه اینترنشنال سیمبایسز (Symbiosis International School):

این مدرسه نیز در پونا شناخته شده است و سطح علمی بالایی دارد.شهریه ی این مدرسه نیز نسبتاً بالاست. هزینه های سالیانه ی این مدرسه هم بسته به مقطع تحصیلی از 200 هزار روپیه در سال تا 500 هزار روپیه در سال می باشد.


مدرسه اینترنشنال بهاراتی (Bharati International School):

این مدرسه معتبر و ایرانیان شاغل به تحصیل نیز از آن استقبال کرده اند. سطح آموزشی خوبی دارد و شهریه های آن هم مناسب می باشد بطوری که برای هر سال تحصیلی بسته به مقطع بین 20 هزار روپیه تا 30 هزار روپیه پرداخت می شود.

نکته: قبل از پذیرش دانش آموز در مدارس اینترنشنال شهر پونا از او آزمون ورودی در موضوعات عمومی و ریاضی گرفته خواهد شد که اگر قبول شود به مقطع مورد نظر و اگر نه باید از یک مقطع پایین تر شروع کند.

نکته: در کلیه مدارس اینترنشنال در شهر پونا به همراه کلاس های 12 گانه پیش دبستانی هم وجود دارد و شهریه ی آن هم کمی کمتر از سایر می باشد.

مدرسه ایرانیان در شهر پونا:

در غرب شهر پونا مدرسه ای ایرانی وجود دارد که فعالیت های این مدرسه زیر نظر مدرسه ی ایرانی در بمبئی و سپس وزارت آموزش و پرورش ایران می باشد یعنی مدرک صادر شده از این مدرسه را در هر مقطع تحصیلی هم آموزش و پرورش ایران به رسمیت می شناسد و به طبعیت از آن مدارس یا دانشگاه های شهر پونا و در کل همه ی هندوستان هم قبول دارند. سفارت هندوستان به پذیرش تحصیلی صادر شده از این مدرسه به دلایلی ویزا نمی دهد و پلیس پونا هم مجوز اقامت دانش آموز را در پونا با این پذیرش تمدید نمی کند. بنایر این دانش آموزان ایرانی برای ادامه تحصیل در این مدرسه مشکل دارند که با یکی از این دو راه قابل حل می باشد:


یا اینکه دانش آموز با ویزای همراه (X Visa) در هندوستان باشند. مثلاً کسانی که مادرشان در پونا دکترا می خواند و از طریق او ویزای همراه گرفته اند. راه دوم اینکه پذیرش از مدارس اینترنشنال هندی بگبرند و به پونا بیایند سپس در کلاس های مدرسه ی ایرانی شرکت کنند که البته این کار مشکلاتی و اصولی هم دارد که بعداً خواهم گفت.

در کل کسانی که مدت حضورشان در هندوستان کم است یا هنوز فرزندشان انگلیسی پایه را نمی داند، ترجیح می هند که آنها را به مدرسه ایرانی بفرستند چون بعد از مدتی که به ایران بر خواهند گشت و سالهای گذشته که اگر انگلیسی خوانده باشد برای بچه ها مشکل ساز خواهد شد و کسانی که دوره ی بلند تری را می خواهند در هندوستان بگذرانند ترجیح می دهند که فرزندانشان را به مدارس هندی بفرستند که دست خالی هم از یک کشور انگلیسی زبان از نظر تحصیلی بر نگشته باشند.

شروع دوره دکتری در هندستان

1. نظارتدانشجو بایستی دورة دکتری خود را تحت نظارت استاد راهنما که او را پذیرفته است ، انجام دهد. اما ممکن است کمیته اجازه تغییر استاد را به استاد دیگر صادر کند مشروط بر اینکه هر دو استاد نامه های خود را مبنی بر قبول انصراف (استاد فعلی ) و پذیرش (استاد جدید ) صادر کرده باشند .در چنین حالتی دانشجو باید پس از مدت یک سال از تاریخ تغییر استاد راهنما پروپزال خود را به دانشگاه ارائه دهد و کمتر از این مدت مورد قبول کمیته واقع نخواهد شد .درصورت بروز اختلاف یا در دسترس نبودن استاد، رئیس گروه موضوع را پیگیری می کند .
2. پیشرفتتمامی دانشجویان پذیرش شده بایستی محل تحقیقات و گزارش پیشرفت کار خود را هر شش ماه به رئیس گروه ارائه دهند .
اگر دانشجو نتواند حداکثر سه گزارش خود را در طول یک سال و نیم ارسال نماید، پذیرش او باطل خواهد شد .
گزارش پیشرفت باید توسط رئیس گروه به کمیته پیشرفت که اعضای آن شامل : رئیس محل تحقیقات ،استاد راهنما و یک استاد راهنما به پیشنهاد رئیس گروه یا دانشکده مربوطه می باشد ارسال گردد و کمیته شرح مختصری از گزارش پیشرفت ارائه شده توسط دانشجو را تهیه می کند .
3.اتمام پایان نامهاتمام پایان نامه می تواند هر زمانی پس از گذشت دو سال از پذیرش باشد .حداقل سه ماه قبل از اتمام پایان نامه، دانشجو باید با هماهنگی رئیس مرکز تحقیقات طبق درخواست دانشجو و تأیید استاد راهنمای خود ، سمینار قبل از اتمام پایان نامه را ارائه دهد .

ادامه مطلب ...

نحوه نگارش طرح تحقیق یا پروپوزال

یکی از مهمترین فاکتور های تاثیر گذار بر موفقیت در اخذ پذیرش دکترا و شاید مهمترین فاکتور ، موضوع طرح تحقیق (پروپوزال) و کیفیت نگارش آن است. در هندوستان معمولاً به سوابق تحصیلی دانشجو کمتر توجه دارند و آن چه که بیشترین اهمیت را دارد در حقیقت کاری است که دانشجو میخواهد انجام دهد، بنابراین هرچقدر پروپوزال با کیفیت تر و اصولی تر باشد به همان میزان شانس پیدا کردن استاد راهنما و اخذ پذیرش بالاتر خواهد رفت.
برای نگارش پروپوزال استانداردهای مختلفی وجود دارد که اتفاقاً اکثر آنها هم در دانشگاه های هند مورد قبول قرار گرفته اند، اما جهت آشنایی یکی از روش های مرسوم نگارش پروپوزال به همراه محتوای آن در اینجا معرفی می گردد. این روش در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه های هند مورد تأئید است لذا پیشنهاد می شود حتی المقدور این استاندارد ها را جهت نگارش پروپوزال رعایت شود.
1- عنوان پروپوزال:
عنوان پروپوزال در حقیقت تابلوی یک پروپوزال و نشانگر محتوای آن است. هر قدرعنوان پروپوزال بهتر انتخاب گردد، مستقیماً میزان موفقیت در اخذ پذیرش بالاتر خواهد رفت. این قسمت می بایست به طور مشخص ماهیت انجام کار را نشان دهد. در تیتر پروپوزال دقیقاً باید کاری که قرار است انجام شود حداکثر در 12 کلمه بیان گردد. تیتر نباید کلی و مبهم باشد و یک خواننده با خواندن آن باید به محتوای کل پروپوزال پی ببرد.
2- مقدمه:در این قسمت به طور کلی باید موضوع تحقیق، علت و اهمیت انتخاب موضوع، اهمیت تحقیقات و کاربرد تحقیق توضیح داده شود.
3- تحقیقات پیشین:در این قسمت می بایست خلاصه تحقیقات انجام شده قبلی را در ارتباط با موضوع پروپوزال با ذکر منابع تبیین نمود.
4- هدف تحقیق و فرضیه ها:در این بخش می بایست هدف از انجام تحقیق بیان گردد. فرضیه ها به صورت دسته بندی شده مشخص شود. تا حد امکان فرضیه ها باید خلاصه، جامع و کامل باشد.
5- روش تحقیق (متدولوژی):در این بخش باید تعداد نمونه ها، روش نمونه گیری، ابزار تحقیق، روش انجام کار، روش های آماری تجزیه و تحلیل کیفی و کمی داده ها به طور کامل و دقیق توضیح داده شود. با توجه به این که تقریباً مهمترین قسمت پروپوزال پس از موضوع، این قسمت است می بایست توجه ویژه ای به این بخش شود. لازم به ذکر است که برخی از اساتید پس از موضوع تحقیق صرفاً این بخش را مطالعه نموده و نسبت به رضایت و یا عدم رضایت خود برای پذیرش دانشجو نظر می دهند. به همین دلیل این بخش را باید کاملاً دقیق تهیه نمود.
6- محدودیت های تحقیق:در این بخش محقق می بایست مشکلات علمی، اجتماعی، اقتصادی و ... و موانع انجام کار را به درستی بیان نماید.
7- منابع و مؤاخذ:در این قسمت باید با پیروی از استانداردهای موجود کلیه منابع ذکر شده در پروپوزال ارائه گردد.
نکاتی در باره پروپزال:
توجه به برخی نکات باعث رد شدن پروپوزال شما می گردداز جمله نکات مهمی که باید در نوشتن پروپوزال توجه گردد عبارتند از: 
موضوعات کپی برداری شده و تکراری ، موضوعات مرتبط با ایران ، موضوعات مرتبط با انرژی هسته ای موضوعاتی که به هر شکل منافع هند را به خطر می اندازد و موضوعاتی که از نظر جهانی بحث برانگیز است و منافع کشورها را زیر سئوال می برد رد می گردد.
پیداکردن یک نمونه پروپزال مناسب
برای پیداکردن یک نمونه پروپزال مناسب کافی است وارد سایت
http://pdfdatabase.com
بشوید و در جستجوگر ان لغات زیر را تایپ نمایید
ناخود PDF و یا word را نیز انتخاب نمایید .همینطور می توانید واژه کشور + India را نیز اضافه نمایید .
لینکهای دیگری هستند از جمله
http://www.docstoc.com/
که برای دانلود نیاز به ثبت نام دارند اما می توانید نمونه پروپزال را مستقیم در سایت ببینید
نحوه نگارش رزومه  (Personal Details) که شامل نام ، آدرس ، شماره تلفن ، آدرس پست الکترونیک و تاریخ تولد می باشد
1. (Education ) تمام سوابق تحصیلی و علمی شما ، از دیپلم دبیرستان و نام دبیرستان گرفته تا آخرین مدرک تحصیلی ، رشته ها و گرایش ها و زمان بندی هر دوره تحصیلی را در بر می گیرد .
2. علائق خود در زمینه های مثل ورزش ،هنر و حرفه را مد نظر قرار می دهد . (Interests
3.(Additional Information) دلیل انتخاب رشته مورد نظر و دانشگاه مورد نظر را بیان می کند .
4. (Publications) کتب و مقالاتی که منتشر کرده و یا در کنفرانس ها ارائه نموده اید به اضافه زمان انتشار
5. (Skills and Work Experiences) کل سوابق ، اعم از تمام وقت یا پاره وقت ، با ذکر نام و تلفن یا آدرس محل کار ، به اضافه تاریخ و دوره اشتغال
9- توانمندیها ی دیگر
برای مثال : مدیریت یا برنامه ریزی مناسب ،توانای در سرچ ، و غیره
نام ، رتبه ، درجه تحصیلی ، آدرس یا تلفن و کلاً اطلاعات مربوط به معرفی خود که معمولا اساتید شما هستند با مهر و امضا از اساتید دانشگاه که معرف وضیعت و کیفیت متقاضی جهت ادامه تحصیل باشد.(References)
دوره های کوتاه مدت، کارگاهها سمنارها یی که شرکت کرده اید .
توجه: بهتر است رزومه و CV روی یک کاغذ A4 به صورت تایپ شده با نگارش انگلیسی خوب و با واقع بینی تهیه گردد.

تحصیل دردوره دکتری هندوستان

مدارک مورد نیاز و پروسه اخذ پزیرش دوره دکتری در هندوستان :

1.اصل ریز نمرات 4سال کارشناسی و کارشناسی ارشد .
2.اصل دانشنامه نهایی کارشناسی و کارشناسی ارشد (فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی مدرک خود را به تایید وزارت علوم واقع در آدرس : میدان صنعت خیابان هرمزان نبش پیروزان جنوبی طبقه سوم ،‌و فارغ التحصیلان دانشگاههای آزاد مدرک خود را به تایید سازمان مرکزی به نشانی: خیابان پاسداران خیابان شهید کاظمی (گلستان8) تقاطع امیر ابراهیمی
می رسانند .)
3.اصل و کپی گذرنامه
4 یک قطعه عکس 6.4 یا 3.4
5. پروپزال ( فرم 3) (در 10-5 صفحه باید تهیه شود و بعداز این مدارک توسط استاد راهنمای مورد نظر تائید شود.)
6. ارائه رزومه در صورت تمایل متقاضی
فرایند پذیرش پرو پزال دوره دکتری هندستان
دانشجو می تواند دورة‌ دکترا را در دپارتمان دانشگاه یا موسسات تحقیقاتی تأیید شده زیر نظر یک استاد راهنمای تأیید شده از طرف دانشگاه مربوطه انجام دهد .

1. واجد شرایط شدن: Eligibility
 برای پذیرش دورة‌ دکتری در یک موضوع خاص دانشجو باید دارای مدرک فوق لیسانس با حداقل نمرة‌ قبولی 50% باشد .
2. پیدا کردن استاد راهنما (دانشجو دورة‌ دکتری این اختیار را دارد که استاد راهنمای خود را از بین لیست اسامی استادان راهنمای مورد تأیید دانشگاه انتخاب کند .
 تائید و امضای پروپزال توسط استاد راهنما و دانشگاه و ثبت مدارک در دادگاه (یعنی تعهد مبنی بر حضور دانشجو در اسرع وقت در دانشگاه و پایبندی به موازین اخلاقی در هندوستان)
3. ثبت شدن: Registration یا Admission
4. دانشجو دوره دکتری باید به معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه و فرمهای مخصوص پذیرش دکترا را تکمیل و فیش مربوطه را پرداخت نماید .
دانشجو همراه با فرم تکمیل شده 8 نسخه از پروپزال دکترا ی خود را به گروه مربوطه ارائه می دهد .
5. صدور پذیرش موقت دوره دکتری (دانشجو با این پذیرش نمی تواند ویزای تحقیقاتی در یافت نماید)
6. آماده شدن برای معرفی پروپزال( دفاعیه ) ( این معرفی باید در مدت شش ماه پس از اخذ پذیرش موقت صورت پذیرد و بعد از این زمان فاقد اعتبار خواهد شد.
7. مشخص نمودن تاریخ و محل برگزاری معرفی پروپزال با پیشنهاد استاد راهنمای دانشجو ،توسط رئیس گروه
8. حضور در جلسه معرفی از پروپزال ( دانشجو معرفی2 مختصری از محدودة مرتبط با طرح پروپزال( تحقیقاتی) خود را در حضور استاد راهنما3خود و دو استاد راهنمای دیگر ارائه می دهد .)
9. ارسال گزارش مربوط به معرفی پروپزال در مدت یک ماه از تاریخ برگزاری جلسه به دانشگاه و کمیته مربوطه  
 تاریخ پذیرش موقت همان تاریخ شروع دوره دکتری محسوب می شود که برای مدت 5 سال اعتبار دارد تمدید تاریخ حداکثر 2 سال می باشد و با درخواست دانشجو و قبول کمیته امکان پذیر است
  در صورت قبولی در جلسه معرفی پروپزال دانشجوی رسمی دوره دکتری و دریافت ویزای تحقیقاتی
چنانچه معرفی، توجه کمیته را جلب ننمود ،پروپزال پیشنهادی به دانشجو برگشت و پروپزال دیگری باید توسط او ارائه گردد
استاد راهنما نمی تواند همزمان بیشتر از 8 دانشجوی دکتری داشته باشد .اما با پیشنهاد کمیته ، مجمع تحقیقات و آموزشی دانشگاه BUTR که بالاترین مرجع تصمیم گیری آموزشی است می تواند به 10 دانشجو ارتقاء دهد .
در موارد خاص به پیشنهاد کمیته ،‌مجمع ،مجوز پذیرش دانشجو در دکتری بدون نظارت استاد راهنما و صرفاً بطور مستقل را صادر می کند به شرط آنکه رئیس گروه، محل تحقیقات دانشجو را تأیید نماید .
 طبق قوانین دانشگاه ، دانشجو نمی تواند همراه با پذیرش دوره دکتری پذیرش در مقاطع دیگر را همزمان داشته باشد .